O afacere s-a terminat la spital. Florin Pastramă a pățit-o rău! ”Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat, au sărit țiganii pe ei cu târnăcoapele. I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, a povestit un apropiat din anturajul celebrului cuplu.

Florin Pastramă și soția sa, Brigitte, au cumpărat un teren executat de bancă cu 400.000 de euro. Ajunși la fața locului cu topografii, fostul concurent de la ”Ferma” a fost lovit cu un obiect contondent de foștii proprietari.

Citește și:

“A avut o altercație. A vrut să cumpere un bun și respectivii care au avut bunul la bancă s-au suparat și l-au luat la bătaie pe Florin. E o executare. Și-au cumpărat o creanță de la un executor, s-au dus să vadă bunul cu topografii, să faca masuratori și respectivii s-au supărat. L au batut proprietarii, mă rog, foștii proprietari” , a declarat Lizeta Haralambie, avicatul şi, totodată, naşa de cununie a cuplului Brigitte Sfăt – Florin Pastramă, informează cancan.ro.

Lizeta Haralambie a mai spus că în urma altercației, vedeta de la Pro TV şi-a scos certificat medico legal de la IML şi că a depus plângere penală împotriva agresorilor.