}

Nuami Dinescu, dezvăluiri explozive: „Am avut perioadele mele zbuciumate…”

Artista a mărturisit CINE a salvat-o!

Nuami Dinescu, dezvăluiri explozive: „Am avut perioadele mele zbuciumate…”
Nuami Dinescu, dezvăluiri explozive: „Am avut perioadele mele zbuciumate...”
Autor:

Nuami Dinescu, actrița despre care toată lumea știe că este o mare iubitoare de animale, a  făcut o dezvăluire inedită

O mare parte din populație suferă de insomnie, iar actrița Nuami Dinescu a povestit cum a scăpat de insomnie și cine a ajutat-o. Actrița spune că una dintre pisicile sale, pe nume Wally, a ajutat-o să treacă peste perioadele grele din viața sa.

”Se știe că pisicile curățesc locul. Câinii merg acolo unde e locul curat, în schimb pisicile curățesc locul. Wally cred că a venit în viața mea cu un scop. El m-a salvat de insomnie. Și eu, ca fiecare om, am avut perioadele mele mai zbuciumate. El a venit și s-a așezat fix pe pieptul meu, pe plexul solar. Și așa doarme de cele mai multe ori. Din momentul ăla, de când doarme pe mine, am scăpat de insomnie”, spune Nuami Dinescu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

Îndrăgita artistă are șapte prieteni necuvântători: 6 pisici și un cățel pe nume Lala, toate patrupedele fiind, după cum chiar ea mărturisește ”animale adunate la propriu de prin gunoaie”.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X