}

Nunta Laurei Cosoi, făcută praf de Iulia Albu! Sperietoarea de vedete nu a avut MILĂ!

Nunta Laurei Cosoi, făcută praf de Iulia Albu! Sperietoarea de vedete nu a avut MILĂ!
Nunta Laurei Cosoi, făcută praf de Iulia Albu! Sperietoarea de vedete nu a avut MILĂ!
Autor:

“Nunta in sine s-a vrut a fi una de bun gust, esuand insa lamentabil prin alegerea unor aranjamente florale sub orice standard. Probabil ca ea si-ar fi dorit o nunta in genul pe care a avut-o Kate Moss, elementele pe care le-a adoptat pentru nunta proprie fiind mai mult decat cateva, cum ar fi voalul prins intr-un anumit fel, precum si croiala rochiei si aplicatiile pe care evident ca nu a fost posibil sa le aiba lucrate manual… in fond vorbim despre o mare diferenta intre Galliano si anumiti croitorasi mai mult sau mai putin vestiti de prin Romania. E o diferenta intre a lipi pietricele si a face o broderie de mana la nivel de haute couture”, explică Iulia Albu, pe limba ei.

laura_si_cosmin
Sperietoarea de vedete trece, din nou, la atac:
“Inelul de logona al lui Kate Moss a fost creat avand ca sursa de inspiratie renumita Zelda Fitzgerald, iar cel al Laurei ar fi avut o vechime de 100 de ani.
Rochia de cununie este una mai mult decat banala si aproape ca as fi “comparat” ideea de nunta discreta si ferita de ochii publicului daca respectiva nu ar fi impanzit presa cu aceste fotografii, precum si detalii complet inutile despre diferite aspecte pana la urma banale pentru orice mireasa. Mi-a placut faptul ca la cununia civila mirele a purtat bretele, chiar daca tinuta din biserica a fost una dezamagitoare.

img-6851-e1439033440634
In ceea ce priveste alegerea buchetului din crin si motivatia cum ca ar fi florile Sfantului Anton, care este in fapt reala, pot comenta doar ca, avand in vedere statura sa miniona, mireasa ar fi trebuit sa aleaga cu totul alt tip de buchet, chiar daca inteleg legatura evidenta intre Sfantul care indeplineste toate dorintele si bucuria Laurei de a se fi indeplinit cea mai fierbinte dorinta, afirmata chiar public, aceea de a deveni “sotie de”. Per ansamblu, aparitia a fost una decenta trecand peste detalii”, a explicat realizatoarea rubricii “WOW sau Bau Bau”, de la WOWbiz, Kanal D.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X