Nucleara! Andreea Marin, cerută in căsătorie de Dan Bittman: “Nu am avut niciodată ocazia sa îți spun…”

Nucleara! Andreea Marin, cerută in căsătorie de Dan Bittman: “Nu am avut niciodată ocazia sa îți spun…”
Nucleara! Andreea Marin, cerută in căsătorie de Dan Bittman: “Nu am avut niciodată ocazia sa îți spun...”

Frumoasa Zâna a surprizelor, Andreea Marin, a fost cerută in căsătorie de Dan Bittman.

In curand, Antena 1 lanseaza un nou show de umo, Antitalent, care va fi difuzat in fiecare duminica de la ora 21:00. Show-ul va fi prezemtat de Dan Bittman si va avea premiera cu un invitat pe masura, Andreea Marin.

Odata cu debutul emisiunii, telespectatorii vor avea ocaziasa o urmareasca pe Andreea Marin in editia premiera a show-ului Antitalent- show ce promite sa puna accentul pe ironie- asa cum nu au mai vazut-o niciodata, informeaza Dcnews.

Emisiunea va debuta cu o surpriza uriașă! Andreea Marin va fi cerută in căsătorie de către prezentatorul emisiunii, Dan Bittman.

„Toată viața am fost aproape de tine și nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt cu adevărat!”, va dezvălui prezentatorul.

Propunerea lui Dan Bittman va fi una pregătită, inelul nu va lipsi din decor, iar răspunsul Andreei Marin va fi copleșitor: „Te-ai gândit că asta este seara potrivită?!”.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X