evzmonden.ro Web analytics

Nuami Dinescu, aproape de o MOARTE STUPIDĂ! Actrița a UIMIT pe toată lumea

Nuami Dinescu, aproape de o MOARTE STUPIDĂ! Actrița a UIMIT pe toată lumea
Nuami Dinescu, aproape de o MOARTE STUPIDĂ! Actrița a UIMIT pe toată lumea

Nuami Dinescu a tras o sperietură soră cu moartea. Pentru că iubește nespus de mult animalele, actrița era să-și piardă viața din pricina unei mâțe.

Fosta colegă de platou a lui Teo Trandafir a mărturisit într-o emisiune Tv cât de aproape a fost de moarte.

“Am auzit o pisica tipand si nu am stiut ce e cu ea, a cui e. Eu stau intr-o casa de asta veche, cu lift exterior prin care se vede, si cu scara melc. Iar ea era intre etaje, intre etajul unu si doi si m-am dus sa deschid geamul. Dar eu la un metru jumatate ce sa deschid? Mi-am dat seama ca trebuie sa ma duc sa ma ajut de ceva, am luat matura si am intins coada sa deschid geamul. Nu am realizat ca lumina e pe senzori, s-a stins si in secunda doi am calcat in gol.

Si practic, instinctiv, am intins coada de matura care s-a prins cumva in lift si in partea de jos a balustradei. Am venit asa si spre norocul meu m-am lovit cu coastele de balustrada, de aia e bine sa ai tesut adipos, ca imi rupeam coastele, asa macar cred ca au fost un pic fisurate si m-am apucat de matura si n-am cazut pentru ca altfel eram tai-tai”, a spus actrița, pentru Focus Magazin.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X