„Nu vreau să-mi scot tatuajul cu numele fostul soț!” Declarație incendiara!

„Nu vreau să-mi scot tatuajul cu numele fostul soț!” Declarație incendiara!
"Nu vreau să-mi scot tatuajul cu numele fostul soț!" Declarație incendiara!
Autor:

Foarte multe dive apelează la această formă de a-și arăta iubirea față de parteneri. Alina Vidican și-a tatuat numele lui Cristi Borcea pe tot antebrațul, iar pe spate are desenat chipul acționarului de la Dinamo aproape în marime naturală, cu detalii de imbracaminte (papion, gulerul de la cămașă șmdp).

Adelina Pestritu l-a avut și ea pe Liviu Vârciu tatuat pe incheietura mainii. Sora Darclee de la ASIA a simtit nevoia sa isi scire si ea ”Paul”, tot pe încheietura mâinii, din dragoste. Și cum toate au divorțat, aproape toate s-au chinuit și încă se mai chinuie să scape de aceste dovezi de dragoste permanente si poate si neinspirate.

Mai puțin Sorana. Ea nu vrea sa-și scoată sau să-și acopere numele fostului soț, deși a divorțat de el după ce a aflat că o însela la greu, în mare parte cu dame de companie de prin cluburi. Și chiar dacă nu au ramas prieteni și nici măcar nu țin legătura, vedeta a decis ca Paul Moga să rămână tatuat pe mâna ei în continuare, el reprezentând o parte din viața ei.

După divorț, Paul Moga s-a recăsătorit și are acum un copil.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X