Nu va mai putea face copii din cauza unei erori medicale – ce a pățit Cristina Țopescu. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a avut o reacție fulgerătoare pe Facebook. Vine ca răspuns „la alta trasnaie a fb ui”.

Din cauza unor erori medicale, Cristina Țopescu nu va mai putea face copii niciodată. Însă, după cum spune ea,  are copii „ai altei specii” și vorbește mereu despre marea ei dragoste pentru necuvântătoare.

Chiar dacă nu are moștenitori, celebra vedetă TV nu este singură. Ea spune că pozele cu tatăl ei îi umple casa și sufletul de iubire. Pentru cei ce nu știu, Cristina se implica foarte mult în adopția animalelor străzii, punându-și la bătaie timpul ei liber, casa și mașina.

Nu va mai putea face copii. O greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Afirmaţiile Cristinei Ţopescu sunt uluitoare: „Cred ca raspunsul ăsta la alta trasnaie a fb lui nu e întâmplător�. Eu n am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a scris Cristina Țopescu.