Nu se mai ascund! Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au dat cartile pe fata. Adevarul despre casnicia lor!

La un moment dat s-a zvonit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi divorțat. Cea care a dezmințit aceste zvonuri a fost chiar „sexi-impresara”.

Recent, Anamaria Prodan i-a făcut soțului ei o nouă declarație de dragoste, așa cum o face ori de câte ori are ocazia, chiar și în public. Cancan.ro, anunță că, în acest moment, cei doi soți se relaxează împreună, cel mai probabil în Dubai.

Oricum ar fi Anamaria nu a ratat ocazia să le arate fanilor săi cât de fericită se simte în compania partenerului său de viață. „Te iubesc, ești soțul perfect”, a fost mesajul pe care impresara l-a scris în dreptul unei fotografii cu Reghe.

Citește și:

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, ea reușind să strângă, alături de soțul ei, mari sume de bani. Există informații conform cărora cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf s-ar afla printre primii o sută cei mai bogați oameni din țară. Se vorbește despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.