Nu s-a mai întâmplat până acum: Andra, CRITICATĂ DUR de o îndrăgită cântăreță de la noi: „Cea mai mare OBRĂZNICIE POSIBILĂ…”

Nu s-a mai întâmplat până acum: Andra, CRITICATĂ DUR de o îndrăgită cântăreță de la noi: „Cea mai mare OBRĂZNICIE POSIBILĂ…”
Nu s-a mai întâmplat până acum: Andra, CRITICATĂ DUR de o îndrăgită cântăreță de la noi: „Cea mai mare OBRĂZNICIE POSIBILĂ...”
Autor:

Nu s-a mai întâmplat până acum. Foarte rar se întâmplă ca Andra să fie atacată de colegii de breaslă, însă apar și astfel de situații. Andra a fost criticată de Luminiţa Dobrescu, câștigătoarea Festivalului Internațional ”Cerbul de Aur” din 1969. Ea spune că artista a preluat o piesă de care nu ştie cine a cântat-o sau a compus-o.

Este vorba despre melodia ”Of, inimoară”, cu care Luminița Dobrescu şi-a adjudecat marele premiu la Braşov. Andra a spus despre respectiva piesă că este ”muzică populară”, informează cancan.ro.

”Hahaha…! Să auzi şi să nu crezi… Andra cântă ”muzică populară” şi afirmă cu mult curaj precum că piesa ”Of, inimioară” este folclor românesc!!! Este cea mai mare obrăznicie posibilă şi lipsă totală de respect faţă de o piesă sacră a muzicii uşoare româneşti, cu o dublă valoare în istoria acesteia. Compozitorul este Edmond Deda! Şi nu a scris manele”, a scris Luminiţa Dobrescu, pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X