NU RATA LA TV! Ultima semifinală de la „Românii au talent”

Vor încerca să cucerească atât publicul, cât și jurații, cu momentele pline de originalitate și creativitate

NU RATA LA TV! Ultima semifinală de la „Românii au talent”
NU RATA LA TV! Ultima semifinală de la "Românii au talent"
Autor:

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru ultimii 12 semifinaliști ai noului sezon „Românii au talent”. Mâine, în ultima semifinală, ei își vor prezenta momentele pline de originalitate și creativitate și vor încerca să cucerească atât publicul, cât și jurații, care îi vor trimite pe trei dintre aceștia în marea finală.

Ultimii semifinaliști au pregătit reprezentații incredibile pe care le vor arăta mâine întregii țări. Numere excepționale de muzică instrumentală sau clasică,  dans, magie, forță, beatbox și looping, dans la bară sau monolog vor crea un adevărat spectacol pe scena Românii au talent.

Bogdan Dumitrașcu a uimit jurații la preselecții cu vocea sa incredibilă. Mâine va urca pe scenă pentru un nou moment plin de emoție, în care își va demonstra încă o dată calitățile. Recuzita, dar și elementele grafice de excepție îl vor ajuta pe Bogdan să fie la înălțime.

Denis Bolborea s-a prezentat la audiții cu un număr inedit de looping. A imitat sunete, a făcut beatbox, iar rezultatul talentului său i-a impresionat pe jurați. Denis va aduce din nou looping-ul pe scena Românii au talent, dar de data aceasta într-un mod mult mai complex – va face o trecere prin mai multe stiluri muzicale din diferiți ani.

Kid-A vor aduce o coregrafie care va arăta o altă latură a personalității lor artistice. Tinerii vor transmite de data aceasta foarte multă liniște, sensibilitate și pace. Dansul lor va fi o oglindire a armoniei atinse împreună prin dans.

În etapa trecută a competiției, Yeva Shiyanova a dansat în făină și a lăsat jurații fără cuvinte. În ultima semifinală Românii au talent, tânăra va demonstra că nici dansul la bară sau baletul nu-i sunt străine. Machiajul, costumația și recuzita o vor ajuta pe Yeva să surprindă încă o dată.

La doar 17 ani, Alexander Badea compune muzică de film la pian. Jurații au fost fascinați de talentul concurentului și au decis că acesta va merge în semifinale. Pentru cel de-al cincilea show live, Alexander a pregătit un moment senzațional, plin de emoție, dar și de putere.

Florentin Hriscu a adus pe scenă la preselecții un dans cu elemente comice. Mâine, concurentul va intra în competiție cu un moment inedit, amuzant, dar plin de talent, și va avea alături de el trupa PRO Dance, care va ajuta ca ideea lui să prindă contur.

Mihai Sandu a venit la audiții sigur pe el și decis să stârnească imaginația juraților. A reușit, iar mâine va aduce pe scenă un moment complex de magie, plin de suspans și mister, gândit special pentru această etapă a competiției.

Horațiu Mălăele a fost pe scena Românii au talent la preselecții prin vocea micuțului Vlad Morar. Concurentul a stârnit hohote de râs și i-a impresionat pe jurați cu monologul interpertat. Pentru semifinale, Vlad a pregătit o surpriză și își va pune încă o dată în scenă abilitățile actoricești.

Sergiu Mîrzenco va aduce și mâine seară forța pe scena de la Românii au talent, dar și atmosfera de vacanță. Concurentul va avea parte de o recuzită impresionantă și va demonstra că din putere se poate realiza un spectacol desăvârșit.

Muzica rock va fi prezentă pe scenă și în ultima semifinală. Chitaristul Alexandru Marian va crea un moment muzical incendiar, completat de o costumație reprezentativă, fum, artificii, dar și de un culpu de dansatori din trupa PRO Dance.

Membrii grupului Tierra Sin Pan vor transmite un mesaj prin intermediul melodiilor pe care le vor interpreta mâine seară – muzica unește și leagă prietenii strașnice, dar este și cea care are puterea de a-i face pe oameni fericiți. Recuzita și grafica îi vor ajuta pe cei șapte muzicieni să-și pună perfect în scenă ideea.

Opis Band împreună cu Adi Cristescu vor aduce în cel de-al cincilea show live Românii au talent un moment complet de muzică jazz și mult umor. Piesele alese de ei vor fi îmbrăcate în orhestrații proprii, iar versurile vor face deliciul telespectatorilor.

Nu pierdeți vineri, de la 20:30, să fie alături de ultimii 12 concurenți, să-şi susţină eroii și să-şi voteze favoriții pentru titlul de cel mai talentat român şi premiul de 120.000 de euro, dar și pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, numai la PRO TV.  

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X