Nu mai e un secret. Schema secretă care îți taie pofta de mâncare

Când începi o dietă nici prin cap nu-ți trece că ceaiuri te-ar putea ajuta extrem de tare să dai jos kilogramele nedorite. Ei bine, da. Există șase ceaiuri care alungă pofta de mâncare.

Pentru a evita plictiseala sau compromiterea dietei este indicat să bei ceaiuri care taie pofta de mâncare. Apetitul crescut și atracția pe care o exercită dulciurile sau gustările crocante, cu multe grăsimi, sunt principalele cauze ale acumulării kilogramelor în plus.

Iată care sunt cele 6 ceaiuri care taie pofta de mâncare:

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Ceaiul verde

În cadrul studiilor realizate s-a constatat că acest tip de ceai poate fi utilizat pentru a trata artrita și diabetul, reducând semnificativ riscul de cancer.
De asemenea, este o opțiune eficientă pentru persoanele care vor să-și reducă apetitul și să înlocuiască alimentele hipercalorice cu o variantă sănătoasă. „Ceaiul verde este o sursă excelentă de antioxidanți și fitonutrienți, controlând hormonii care declanșează senzația de foame. 1-2 cești de ceai verde pe zi reduc apetitul și favorizează slăbirea”, potrivit dr. Georgia Grey, nutriționist din Denver, Colorado.

Ceaiul de mentă

Acest ceai cu o aromă inconfundabilă te ajută să te relaxezi și stopează poftele alimentare care îți pun în pericol silueta.

Citește continuarea…