Nu exista relatie de cuplu fara minciuna! Cine, cum si de ce minte cel mai mult!

Nu exista relatie de cuplu fara minciuna! Cine, cum si de ce minte cel mai mult!
Nu exista relatie de cuplu fara minciuna! Cine, cum si de ce minte cel mai mult!

Mai tineti minte vorba „Minte-mi frumos!”? Ea este perfect adevarata si se aplica si inainte de a forma un cuplu si dupa ce relatia s-a consolidat.
Adevarul este ca toti mintim in relatie, doar ca nu toate neadevarurile sunt rau-intentionate. Dar care sunt minciunile cel mai des rostite?
Femeile sunt, prin natura lor, suspicioase, dar nici nu barbatii nu ne e rusine. Un studiu efectuat pe 100.000 de barbati si de femei din lumea intreaga, publicat sub numele „The Normal Bar” („Barometrul Normalitatii”) arata ca aproape toata lumea minte in relatie, iar cei care nu o fac se numara pe degete.

Cifrele arata ca peste 75% din barbati au recunoscut ca-si mint partenerele, iar femeile au marturisit acelasi lucru in proportie de 71%. Atenție, cei si cele care compun restul procentelor nici nu au confirmat, nici nu au infirmat.

Cele mai frecvente minciuni

Trebuie, totusi, consemnat ca multe dintre minciuni au un anume grad de nevinovatie si sunt menite sa protejeze partenerul.
Peste 50% din barbati si peste 30% din femei au recunoscut ca mint in legatura cu locul unde se afla sau ce fac in momentul in care vorbesc la telefon cu partenerele si partenerii.

In cazul femeilor, sunt minciuni adesea legate de cum am ajuns acasa, cand am preferat sa salvam cativa bani prin a lua mijloacele de transport in comun si nu taxiul. De ce sa pastram banii?

Continuarea pe Lyla.ro

Tags:

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X