Nu ai cum sa nu PLANGI! Fuego a facut ANUNTUL NEASTEPTAT: „Doamna cântecului popular, Irina Loghin…”

Nu ai cum sa nu PLANGI! Fuego a facut ANUNTUL NEASTEPTAT: „Doamna cântecului popular, Irina Loghin…”
Nu ai cum sa nu PLANGI! Fuego a facut ANUNTUL NEASTEPTAT: "Doamna cântecului popular, Irina Loghin..."

Indragitul artist Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele de Fuego, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj impresionant cu ocazia zilei de nastere a doamnei cantecului popular, Irina Loghin.

“În viață, indiferent de dorințele noastre sau de planurile pe care ni le punem în minte, avem parte de întâlniri care ne schimbă viziunea radical, care ne face diferiți și care ne arată că uneori, înainte, ne-am înșelat cu privire la un subiect anume. Poate și de asta-i ideal să primim orice apare cu încredere, să încercăm! Eu nu-mi imaginam vreodată că voi face un proiect, ce împlinește 15 ani curând, cu doamna cântecului popular, Irina Loghin, pe care-am aplaudat-o prima oară, mic fiind, pe stadion la Turda, prin 1982. Anii ne-au adus împreună și ne-au arătat amândurora un succes special și o mare dragoste din partea publicului român, certificate cu vreo două discuri de aur și unul de platina, pentru vânzări, mai multe albume și piese de suflet îndrăgite de public. Prin dânsa am iubit mai mult muzica populară! Mai jos, cea mai recentă melodie, scrisă de mine, despre povestea dintre mama și copil!”, a scris artistul pe Facebook.

Va reamintim ca Fuego are o relatie aparte cu femeia pe care o considera mama sa spirituala, cantareata de muzica populara Irina Loghin.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X