Nu a mai reactionat asa pana acum! Lidia Buble, MESAJ TRANSANT: „Bietul Razvan! Eu vi-l las, ma, dar nu vrea”

Nu a mai reactionat asa pana acum! Lidia Buble, MESAJ TRANSANT: „Bietul Razvan! Eu vi-l las, ma, dar nu vrea”
Nu a mai reactionat asa pana acum! Lidia Buble, MESAJ TRANSANT: "Bietul Razvan! Eu vi-l las, ma, dar nu vrea"

Nu a mai reactionat asa pana acum! Lidia Buble, MESAJ TRANSANT: „Bietul Razvan! Eu vi-l las, ma, dar nu vrea”.

Lidia Buble este fara dar si poate una dintre artistele de renume care reuseste de fiecare data sa cucereasca inimile a milioane de fani, odata cu lansarea fiecarei melodii care devine, in cel mai scurt timp, hit, clasand-o pe primele locuri in topurile muzicale din Romania.

Artista traieste o frumoasă relație de iubire cu Razvan Simion, cu toate că vestea că cei doi sunt împreună nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, cei doi au incercat sa faca abstractie de comentariile rautacioase la adresa lor.

Recent, satula de comentariile care se fac pe marginea relatiei sale, Lidia Buble a transmis un mesaj transant carcotasilor, dar mai ales doamnelor care il plang pe Razvan Simion.

„Voi v-aţi gândit o secundă cât de tare sunt eu? Din moment ce… cu toate defectele astea pe care le am reuşesc să fac tot ce vreau. Sunt câteva doamne atâta de curioase aici, pe Instagram. Nu vă răspund, fierbeţi, fierbeţi la foc mic şi sigur”, a spus Lidia Buble, potrivit spynews.ro.

„Şi nu vă zic câte domniţe îl plâng pe Răzvan. Bietul Răzvan! Vai, Răzvan deci nu ştiu cum mai poate… Băi fetelor, dar eu vi-l las, mă, dar nu vrea.

Măi Răzvane, sincer, cu toată sinceritatea îţi spun. Te credeam mai sănătos la cap. Fata asta, aşa profită de tine, mă. Mă de tot! Răzvane, deci nu! M-ai dezamăgit total. Pe asta nu o înghit, pe asta nu o accept, cu asta nu pot să trăiesc, deci nu se mai poate. Nu! Bărbatul ăla merită mai mult.

E adevărat că… merită mai mult, ce să zic. Dar uite că se mulţumeşte cu puţin, ce să vezi”, a mai afirmat artista.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X