Noul duet Amouage -Journey, parfumul metamorfozei

Noul duet Amouage -Journey
Noul duet Amouage -Journey, parfumul metamorfozei
Autor:

Elysee dezvăluie în exclusivitate pentru piaţa din România cel de al doilea ciclu narativ Amouage, “Portretul unei vieţi”. Acest nou capitol se deschide prin duetul Journey – reprezentand călătoria de metamorfoză a lui Cristopher Chong, directorul de creaţie al casei.

În acest nou ciclu Christopher Chong trasează elemente din viaţa şi experienţa sa şi le transformă în alte forme de artă şi idei pentru a-şi articula şi defini propriul univers prin intermediul parfumurilor.

Amouage Journey Men şi Journey Woman ne oferă o călătorie olfactivă, atât în termeni geografici cât şi temporali. Ne îndreptăm către Orientul Indepărtat şi ne întoarcem în timp. Inspiraţia pentru aceste noi parfumuri se regăseşte pe străzile din Shanghai-ul anilor 1920. Originile chinezeşti ale noului Amouage sunt accentuate prin caracterul oriental al ambelor compoziţii şi prin culorile folosite pentru flacoane. Nimic nu este accidental.

el

Journey Woman este asemeni unui concert ce se desfăşoară pe parcursul a trei acte. Concertul debutează cu imaginea muzicienilor care îşi pregătesc instrumentele. Pentru un scurt moment notele apar simultan urmate de acorduri ce răspândesc dulceaţa mierii, farmecul florii de osmanthus şi nota întunecată de piele.

ea

Actul I ilustrează magia şi puritatea florii de osmanthus. Aceasta este potenţată de acordurile de caisă, iasomie, miere şi cardamom. Actul II aduce în lumină note mai întunecate şi complexe ce urmează să se dezlănţuie, preambulul pentru Actul III. Aici abia Journey ajunge în Orient dezvăluindu-şi faţeta întunecată prin note de tutun, piele şi osmanthus acoperite de răşini balsamice şi condimente.

Noul duet Amouage -Journey este disponibil exclusiv în parfumeriile Elysée, la preţul de 1890lei (50 ml).

Casa de parfumuri Amouage a fost înfiinţată acum 25 de ani la cererea Sultanului Omanului, spre a reprezenta un dar regal, inegalabil, creat special pentru a fi “cadoul Sultanului din Oman”. Amouage continuă să fie una din cele mai prestigioase case de parfumerie din lume, căutată de către cei mai sofisticaţi iubitori de parfumuri.

Cele mai râvnite branduri de parfumerie şi cosmetică de nişă, atent selecţionate din toate colţurile lumii, sunt prezentate într-un cadru exclusivist în magazinele Elysee.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X