Noi informatii zguduie intreaga lume! Cine a poruncit divortul dintre Printesa Diana si Printul Charles

Prinţesa Diana a fost îndemnată de regină să divorțeze de Charles după interviul exploziv de la BBC, a afirmat comentatoarea regală Angela Mollard.

Prinţesa Diana a acordat un interviu TV exploziv jurnalistului BBC, Martin Bashir, în 1995. În urma interviului care a şocat o lume întreagă, regina i-a scris o scrisoare prințesei Diana prin care îi cere să divorțeze de prințul Charles.

Comentatorul regal a declarat: „Interviul, unde prințesa Diana a vorbit despre relația ei cu James Hewitt și despre faptul că sunt „trei în această căsătorie”, făcând referire la Camilla Parker Bowles, amanta lui Charles, a stârnit furia Casei Regale.

Citește și:

„Erau încă căsătoriți când s-a făcut acest interviu uriaș cu dezvăluiri bombă” Gazda Zoe Burrell a întrebat: „Da, a fost fascinant. Și ceea ce mi se pare interesant, nu cuplul în sine a insistat în sfârșit să divorțeze, nu-i așa? ” Mollard a răspuns: „Nu, nu a fost.

„Așadar, după ce Diana a vorbit la Panorama despre apropierea ei de oameni precum James Hewitt vorbind despre„ noi trei în această căsătorie ”, Regina a intervenit imediat: „Așa a fost în 1995, unde Diana a vorbit deschis despre dificultățile conjugale. „Și regina a trimis rapid o scrisoare către Diana și i-a spus„ trebuie să divorțezi”. Chiar aşa s-a întâmplat, la scurt timp s-a anunţat separarea. „În mod evident, a existat un acord de confidențialitate care i-a oprit pe ambii să dea detaliile divorțului și ale vieții lor din timpul căsătoritei”.

Citește și:

De departe a fost interviul secolului, peste 20 de milioane de spectatori au vizionat programul BBC- Panorama în noiembrie 1995, fiind un record de audienţă. A fost primul interviu solo pe care Diana l-a acordat de la căsătoria sa cu Prințul Charles. Printre dezvăluirile scandaloase, Diana i-a spus lui Martin Bashir că în căsătoria ei au fost trei persoane.

Prințesa Diana a recunoscut, de asemenea, că a avut o aventură cu ofițerul de cavalerie James Hewitt. Programul Panorama a difuzat interviul cu doar doi ani înaintea morții tragice a prințesei Diana. Diana „a fost ucisă” într-un accident de mașină alături de iubitul Dodi Fayed la 31 august 1997, relatetează Express.