Noi informatii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Sotia sa, Oana, a spus ADEVARUL: „Incerc sa ma intaresc singura…”

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Sotia sa, Oana, a spus ADEVARUL: „Incerc sa ma intaresc singura…”
Noi informatii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Sotia sa, Oana, a spus ADEVARUL: "Incerc sa ma intaresc singura..."

In ciua faptului ca trece printr-o perioada cumplita, care pare sa nu se mai termine, Oana Lis prefera sa ramana optimista, ba chiar sa isi pastreze simtul umorului. Invitata la Antena Stars, Oana a vorbit deschis despre starea de sanatate a sotului sau, dar si despre lupta pe care o duce cu depresia.

„Voiam să-mi cer scuze că am intrat cu geanta, dar am pensia lui aici şi mi-a fost frică s-o las în maşină. N-ai ce să vezi. E mică. E foarte foarte subţire. Aveam nişte treburi de rezolvat astăzi şi mi-a zis Viorel „a dezvaluit Oana in cadrul emisiunii TV.

Oana Lis a dezvaluit cu tristete ca starea fostului edil al Capitalei nu este deloc buna: „Sunt zile în care Viorel se simte foarte rău şi chiar dacă îi spun să mergem să ne jucăm (la păcănele) nu vine”, a spus Oana despre starea lui Viorel Lis, potrivit Libertatea.

„Eu merg la psiholog şi la tot felul de cursuri. Astăzi am mers la un curs de tetahealing. Dacă ştii să intri într-o stare teta, te poţi linişti. Am trecut de la faptul că am nervoasă, la o stare de linişte. Mi-am dat seama că nimeni n-o să vină să mă salveze. Mi-am dat seama că eu singură trebuie să fac să-mi fie bine. Când eşti furios şi nervos, nu gândeşti. Tot timpul mă comparam cu ceilalţi. Acum am trecut de faza aia, sunt într-o perioadă de acceptare, încerc să mă întăresc singură şi să-l ajut şi pe el”a completat Oana Lis.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X