Noi informatii despre cazul Caracal! Fiica lui Gheorghe Dinca a rupt tacerea. Devaluiri fara precedent: “In curand va fi”
Daniela Dincă, fiica criminalului din Caracal, despre care se spune că ar fi fost abuzată în copilărie, a refuzat să vorbească despre acest subiect, dar a declarat că în două zile se vor afla mai multe lucruri.

Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal care este acuzat că le-a ucis pe cele două adolescente a refuzat să comenteze cazul, dar a spus că, în cel mult două zile, familia Dincă va exprima un punct de vedere.

Întrebată dacă crede că cele două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis sunt în viaţă, Daniela Dincă a spus: „Eu vă înţeleg…. Întrebată dacă familia va avea multe lucruri de spus, Daniela Dincă a răspuns afirmativ. „Da. Reveniţi peste două zile”, a spus mărturisit Daniela Dincă, conform Antena1.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Deva Cassel seamănă izbitor cu mama sa, fumoasa actriță Monica Bellucci

Zilele trecute, avocatul bărbatului a menționat că a luat legătură și cu familia lui Dincă, precizând că una dintre fiice, fiul și soția acestuia sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat.

„Ieri am luat legătură cu o față de a dansului, fiul cel mare și soția. Sunt surprinși. Nu au bănuit, că a fost un tată exemplar. În continuare nu le vine să creadă că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Este o situație foarte foarte dificilă. Este regretabil ce s-a întâmplat”, a continuat avocatul.

Vecinii bărbatului au declarat că acesta și-ar fi violat inclusiv fiica și a încercat să o abuzeze sexual chiar și pe noră. Deși toți locuitorii din strada Craiovei auzeau și știau că își bate nevasta, care în ultimă instanță l-a părăsit, Gheorghe Dincă n-a fost reclamat nicio dată la Poliție.