Noi DEZVALUIRI TERIFIANTE au iesit la suprafata! Madalina Manole, o viata MARCATA de BATAI si INFIDELITATI: „A rupt chitara pe spatele sotiei…”

Noi DEZVALUIRI TERIFIANTE au iesit la suprafata! Madalina Manole, o viata MARCATA de BATAI si INFIDELITATI: „A rupt chitara pe spatele sotiei…”
Noi DEZVALUIRI TERIFIANTE au iesit la suprafata! Madalina Manole, o viata MARCATA de BATAI si INFIDELITATI: "A rupt chitara pe spatele sotiei..."

Dezvaluirile nu inceteaza sa iasa la suprafata in cazul regretatei Madalina Manole. De aceasta data, Petru Mircea, sotul artistei, este cel care rupe tacerea si face noi marturisiri cutremuratoare. 

In baza dezvaluirilor facute de Petru Mircea, copilaria sotiei sale a fost una inconjurata de batai, scandaluri si infidelitati.

Pe 14 Iulie 2010, in ziua in care ar fi implinit 43 de ani, Madalina Manole s-a sinucis. Recent, sotul ei a dezvaluit noi detalii despre copilaria artistei care a marcat-o teribil.

Copilaria ei a fost marcata de batai, aplicate ei, fratelui, dar si mamei, din partea tatalui, dar si de infidelitati din partea ambilor parinti. Au fost perioade care au marcat-o foarte tare pe sotia mea. Intr-una din zile, cand tatal ei a venit acasa de la serviciu, in stare avansata de ebrietate, tatal a pus mana pe chitara cea mai draga a Magdei si a rupt-o pe spinarea sotiei. Magda plangea de fiecare data cand imi povestea asta

, a declarat Petru Mircea, conform stirilekanald.ro.

In ziua in care ar fi facut 43 de ani, Madalina Manole s-a sinucis, lasand in urma ei numeroase intrebari fara raspuns, dar si un gol imens in sufletele celor dragi. Recent, au fost publicate pagini din jurnalul ei, precum si biletul de adio pe care indragita artista l-a scris.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X