Moartea lui Kobe Bryant. Cel mai mare semn de întrebare răscolește SUA. Ce s-a întâmplat, de fapt, în elicopter? Ce spun anchetatorii federali despre motoarele elicopterului prăbușit pe 26 ianuarie la nord-vest de Los Angele, după decolare.

Moartea lui Kobe Bryant. Conform ultimei anchete realizate de Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor (NTSB) în cazul tragediei cu 9 victime, printre care Kobe Bryant și fiica lui de 13 ani, Giann, arată că: „secțiunile motoarelor nu au scos la iveala dovezi ale unei defecţiuni interne sau catastrofale”, anunță jpost.com.

Citește și: Kobe Bryant și Nadia Comaneci. Legătura neștiută a ieșit la suprafață după tragedia care a îndoliat SUA

De ce s-a prăbuşit elicopterul în care era Kobe Bryant. Informație de ultimă oră

Cele două motoare ale elicopterului care s-a prăbușit în nord-vest de Los Angeles pe o vreme nefavorabilă, luna trecută, ucigând-ul pe marele baschet Kobe Bryant și alți opt membri participanți la zbor, nu s-a descoperit nicio dovadă a unui „eșec catastrofal”, au spus vineri anchetatorii federali.

Kobe Bryant și Nadia Comaneci.

Raportul provizoriu emis de NTSB, la 12 zile de la accidentul aviatic produs în 26 ianuarie a declarat, că la examinarea ambelor motoare s-a constatat deteriorarea „în concordanță cu rotirea alimentată la momentul impactului.”

Kobe Bryant, care se retrăsese în 2016, a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători de baschet din istorie. Moartea lui a provocat un adevărat şoc în Statele Unite şi în lume. Legende ale baschetului ca Michael Jordan, Magic Johnson, Kareem Abdul Jabaar sau Shaquille O’Neal, preşedintele Donald Trump şi fostul preşedinte Barrack Obama, fotbalistul Christiano Ronaldo şi antrenorul Real Madridului, Zinedine Zidane, s-au alăturat celor care au transmis condoleanţe şi i-au adus un omagiu lui Kobe Bryant.