Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. „Mihai se simte mai bine. Este adevărat, e foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui, au spus medicii care se ocupă de celebrul cântăreț.

Cadrele medicale de la Spitalul de Urgență Floreasca au oferit noi detalii despre îndrăgitul artist. Ei spun că se simte mai bine, în prezent fiind hrănit pe gură.

Mihai se simte mai bine

Conform România TV, informațiile doctorilor au fost confirmate şi de apropiați ai interpretului de muzică ușoară. Un prieten al familiei Constantinescu a dezvăluit câteva amănunte interesante din viața artistului.

Citește și:

„Mihai se simte mai bine. Este adevărat, e foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui, în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, a declarant prietenul de familie.

Și asta nu e tot, veștile bune curg dinspre Spitalul Floreasca. Același amic a continuat: „Mihai Constantinescu se reface în spital. De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum a băut apă singur, din cană. E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”.

Citește și:

Mihai Constantinescu, în varsta de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitala pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. Conform unor surse din anturajul cântărețului, starea de sănătate a lui s-a îmbunătățit.

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu evolueaza spre bine chiar dacă organismul lui este în continuare slabit, motiv pentru care este ținut în continuare pe perfuzii.

„Mihai e inca foarte slabit. Doctorii au vazut o evolutie si au decis sa ii administreze mâncaruri usoare printr-un tub. I se administreaza supe si legume pasate prin respectivul tub, dar cu toate acestea medicii inca il tin pe perfuzii”, au declarat surse apropiate lui Mihai Constantinescu.