Noemi a făcut o greșeală fatală?! Dezvăluiri incendiare despre divorțul de Mihai Mitoșeru, bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică, în urmă cu 13 ani. Mama actorului a făcut dezvăluiri incendiare despre acest subiect.

Ca orice mamă, divorțul dintre fiului său și Noemi a afectat-o extrem de tare și a făcut-o să dea din casă detalii incendiare. Camelia spune că își dorea foarte mult un nepoțel, însă nora ei a preferat să-și pună silicoane. Ea a mai spus că separarea de soția sa l-a afectat foarte tare pe Mihai.

„Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. V . El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs”, a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars, potrivit Spynews.