NIMIC nu va mai fi la fel! Mihai Bendeac, ANUNT BOMBA: „Eu m-am îndrăgostit…”

NIMIC nu va mai fi la fel! Mihai Bendeac, ANUNT BOMBA: „Eu m-am îndrăgostit…”
NIMIC nu va mai fi la fel! Mihai Bendeac, ANUNT BOMBA: "Eu m-am îndrăgostit..."

Noul sezon al emisunii X Factor aduce noi surprize. Cel de-al optulea sezon, care va debuta duminică, 26 august, la Antena 1, va fi prezentat de către Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin.         

Acest sezon se mai face remarcat printr-o altă noutate și anume caravana X Factor. Dacă în sezoanele precedente echipa show-ului mergea prin ţară pentru a descoperi concurenţi pentru emisiune, de data aceasta Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin se vor întâlni cu concurenţii în mediul lor, şi anume acasă la ei, scrie b1.ro.

Conform declarațiilor făcute Vlad Drăgulin, călătoria celor doi prezentatori împreună cu echipa X Factor a fost una în care s-au trăit cele mai diverse experienţe, unele dintre ele cu adevărat inedite. „În această caravană s-au salvat căţei, eu m-am îndrăgostit, s-a plâns, s-a râs, s-a ţipat, s-a ajuns la paroxism. În 4000 de kilometri am avut timp să trecem prin toate stările posibile”, a mărturisit Vlad Drăgulin.

„Până la experienţa aceasta nu am mai luat un om în braţe de nu ştiu când, iar acum a fost un val. E plăcut, sunt schimbat în bine, mă simt eu mult mai solar, mai deschis! Mă bucur când văd aceşti copii timizi care stau retraşi, dar când intră pe scenă se transformă”, a mai adăugat Vlad.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X