Deşi în ultima vreme s-a tot speculat că Monica Bîrlădeanu este însărcinată, actriţa a negat acest lucru. Aceasta a mărturisit însă că vrea cât mai curând să aducă pe lume primul copil. Dorința aceasta se vede în una dintre fotografiile pe care le-a postat pe pagina de socializare, unde apare alături de un băieţel, într-o biserică.

Mesajul transmis este unul extrem de emoţionant, care exprimă dorinţa imensă a vedetei de a deveni mamă. “… Nimic mai frumos pe lume. Sa ridice mana cine-i de-acord“, a scris Monica pe pagina sa de Facebook.

Monica Bîrlădeanu are frumoasa vârstă de 41 de ani şi îşi doreşte foarte tare să devină mămică. Declara recent că nu vrea doar un singur copil, ci trei, deoarece ea a crescut într-o familie mare. Monica mai are doi fraţi şi vrea să păstreze tradiţia de familie.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

Monica Bîrlădeanu a povestit că nu a avut o viață ușoară. Tatăl său a murit, iar mama sa era educatoare și, bineînțeles, nu câștiga mulți bani.

Monica Bîrlădeanu  a lucrat, prima oară, ca ospătăriță la o terasă. Lucra în ture, 24 cu 48, însă a ținut neapărat să facă acest sacrificiu pentru a-și ajuta familia.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, extact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90”, a spus Monica Bârlădeanu, potrivit Antena Stars.