Corina Caragea  a făcut primii bani pe vremea când era adolescentă. Ea a făcut un curs de modelling, iar banii îi punea deoparte, pentru excursii. Apoi, la 19 ani, a început cariera în televiziune.

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a dezvăluit, pentru Cancan cum a reuşit să facă primii bani: „Primii bani i-am câștigat destul de devreme, în liceu. Atunci făceam reclame, prezentări de modă, ședințe foto… Banii îi puneam deoparte, pentru excursii”, a dezvăluit frumoasa brunetă de la Pro TV.

Cum a început cariera de model? Simplu, de la o colegă mai mare care făcea cursuri de modelling: „Am auzit de o agenție care făcea cursuri de modelling , adică era o colegă mai mare care mergea acolo, m-am înscris și eu, și acolo am cunoscut oameni care lucrau cu alte agenții. S-au legat lucrurile, mi-am luat diploma aceea, care mi-a deschis niște porți”, a mai dezvăluit Corina.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Prezentatoarea știrilor sportive a mai precizat că, niciun moment, nu și-a neglijat școala, deși câștiga foarte bine încă din liceu: „Modellingul era un hobby, ceva de făcut în timpul liber, după școală. Nu îl luam în serios, părinții mei nu mă lăsau să plec prea departe de casă, să plec în străinătate în nici un caz, sau să neglijez școala… Era OK atât timp cât nu lipseam de la școală sau erau afectate în vreun fel examenele. Apoi, destul de devreme, la 19 ani, am început să lucrez în televiziune”, a încheiat Corina.