Nimeni nu se astepta la ASTA! Catalin Botezatu a vorbit despre IMPACAREA cu Bianca Dragusanu: „Au fost multe femei la brațul meu…”

Nimeni nu se astepta la ASTA! Catalin Botezatu a vorbit despre IMPACAREA cu Bianca Dragusanu: „Au fost multe femei la brațul meu…”
Nimeni nu se astepta la ASTA! Catalin Botezatu a vorbit despre IMPACAREA cu Bianca Dragusanu: "Au fost multe femei la brațul meu..."

Catalin Botezatu a dat cartile pe fata si a vorbit deschis despre o eventuala impacare cu fosta sa iubita, Bianca Dragusanu.

Fiind intrebat daca s-ar mai impaca cu Bianca Dragusanu, Catalin Botezatu a tinut sa lamureasca lucrurile cu privire la fosta relatie pe care a avut-o cu femeia care candva i-a fost iubita.

“Nu se mai pune problema de o împăcare după atâția ani. Fiecare are viața lui. Au fost multe femei la brațul meu pe care le-am lansat. Nu-mi pare rău că nu mai sunt cu Bianca, știi cum e… în momentul în care vezi că o persoană are nevoie de libertate, îi dai drumul să zboare mai departe. E că o pasăre care, dacă ții la ea și o iubești cu adevărat, o lași să se ducă unde vrea ea, nu o păstrezi într-o colivie de aur, să te bucuri doar tu privind-o și ascultându-i trilurile.

Bianca era o astfel de femeie, una liberă, și așa va fi întotdeauna. Nu poate fi încorsetată de nimeni ca să se poată dezvolta. Repet, cea mai mare dovadă de dragoste pentru o persoană pe care o iubești este să îi dai libertate și chiar să îi dai voie să plece de lângă tine, dacă asta o face mai fericită”, a declarat Catalin Botezatu, potrivit Libertatea. 

Reamintim ca datorita relatiei pe care a avut cu celebrul designer, Bianca Dragusanu a devenit cunoscuta in lumea showbizului romanesc, dar si in lumea modei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X