Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Vedeta de la Pro TV, Cătălin Măruță, iubește o altă femeie?! Cine la dat de gol? Mezina familiei a spus adevărul.

Toată lumea știe că Măruță este căsătorit cu Andra din și că au împreună doi copii frumoși. Însă nimeni nu s-ar fi gândit că vedeta TV ar putea iubi o altă femeie. Mezina familiei l-a dat de gol pe prezentatorul de televiziune, spunând că tatăl ei iubește o altă femeie.

Dezvăluirea a venit după un dialog spumos între Eva și Cătălin Măruță pe noul vlog al micuței, în timpul unei deplasări obișnuite la școală și la grădiniță.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Mezina familiei consideră că tatăl său s-a „îndrăgostit” de Anca Serea si vine și cu argumente serioase: „De unde știi că e Anca Serea? Te-ai îndrăgostit! Vrei să te pupi cu ea pe buze? Așa te vreau”, a spus Eva Măruță.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Care a fost reacția lui Cătălin Măruță?

„Mi-a dat mesaj pe telefon când a ieșit și i-am făcut loc. Este o domnișoară foarte drăguță. Nu m-am îndrăgostit! Tu nu înțelegi? Ea are șase copii, are soțul ei, are tot, dar e foarte frumoasă. Să mă pup cu ea pe buze? Nu pot, mă pup cu ea pe obraz, pentru că e o prietenă de-a mea”.