Nimeni NU poate să GHICEASCĂ câţi ani are această FEMEIE. Este SPECTACULOASĂ şi pare mai TÂNĂRĂ decât proprii COPII

Nimeni NU poate să GHICEASCĂ câţi ani are această FEMEIE. Este SPECTACULOASĂ şi pare mai TÂNĂRĂ decât proprii COPII
Nimeni NU poate să GHICEASCĂ câţi ani are această FEMEIE. Este SPECTACULOASĂ şi pare mai TÂNĂRĂ decât proprii COPII

Este înzestrată cu un chip perfect și un trup atletic care refuză să-i trădeze vârsta. Atfel, necunoscuții cred adesea că femeia în vârstă de aproape 50 de ani este iubita tânărului chipeș în compania căruia se află adesea. În realitatea însă, acesta este fiul doamnei cu chip de fetiță.

Născută în 1968, chinezoica Liu Yelin nu a avut o viață ușoară, fiind nevoită să muncească de la 17 ani, ca bibliotecar. Cei care o cunosc din acele vremuri spun însă că pentru ea timpul s-a oprit în loc cam pe la acea vârstă. Este slăbuță, are corpul tonifiat de jogging și fitness și nici măcar o urmă vagă a vreunui rid.

„Oamenii sunt pur și simplu șocați când le spun că am aproape 50 de ani. Sunt bombardată adesea cu întrebări despre secretele acestei conservări care și pe mine mă uluiește. Mottoul meu este că dacă pielea începe să-ți devină rigidă se întâmplă pentru că nu ești suficient de dulce. Eu m-am simțit întotdeauna ca la 15 ani”, spune doamna Liu.

Fabulosul său aspect fizic îi determină pe mulți să creadă că tânărul de 22 de ani în compania căruia poate fi văzută adesea este iubitul său. În realitate însă este fiul doamnei din provincia chineză Henan. Chiar și prieteni mai vechi care nu o mai văzuseră de ceva vreme au crezut, cu ocazia unei nunți la care a venit însoțită de fiu, că este vorba despre un nou iubit.

VEZI GALERIA FOTO PE EVZ.RO.

EVZMONDEN VA RECOMANDA 3 STIRI DE TOP:

Un CELEBRU MANELIST a fost declarat MORT de familie! In timp ce APROPIATII ii faceau PARASTASUL, MAMA ARTISTULUI a lesinat!

Un SECRET bine pastrat a iesit la iveala! Nimeni NU a stiut ca s-au DESPARTIT dupa 16 ani de RELATIE, dar ACUM s-a aflat TOTUL

SOC! Problemele continua sa apara in cazul lui Marcel Toader. UITE ce au putut sa ii faca celebrului om de afaceri – DEZVALUIRI INCREDIBILE

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X