Nimeni nu mai știa nimic despre ea, iar acum și-a deschis sufletul. Nadine: „Doamne ferește, ce inepții!”

Pentru că este o femeie fericită alături de soțil său Dragoș Apostolescu, Nadine, cântăreața care a debutat în showbiz în 1995, odată cu participarea la celebra emisiune „Școala Vedetelor”, poate da sfaturi despre secretele unei relații de succes.

Nimeni nu mai știa nimic despre ea! Să nu ai așteptări nerealiste

“Să nu ai așteptări nerealiste; să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat (pentru că oamenii, ce să vezi?!, se schimbă); să nu te căsătorești dacă nu puteți vorbi despre orice; să nu-l pui la cură de slăbire pentru că arăta altfel când l-ai cunoscut; să nu-i reproșezi că nu câștigă suficient, ci să găsiți împreună soluții pentru prosperitatea familiei”, a spus Nadine în exclusivitate pentru viva.ro.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

“Nu cred în romantism și nu vreau să mă asociez, în mentalul meu, cu această idee. Aș face un mare deserviciu căsniciei mele dacă m-aș lăsa condusă de regulile inventate de diverși „specialiști” despre cum ar trebui să fie comportamentul meu în relație cu omul pe care îl iubesc. Adică, „dacă o iubești, îi duci o floare de ziua ei…, „dacă o respecți, ții minte ziua când v-ați căsătorit” etc. Doamne ferește, ce inepții!”, a mai povestit vedeta.