Simona Gherghe, fosta prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, care a devenit mamă pentru a doua oară, a vorbit despre revenirea în televiziune.

În trecut, pasiunea pentru jurnalism era atât de mare încât nu putea să spună nu proiectelor din televiziune. Acum, îndrăgita prezentatoare de televiziune și-a reașezat prioritățile în viață și nu știe când va reveni pe micul ecran.

Nu ştiu când mă voi reîntoarce la TV. Mi-e bine aşa cum sunt acum, cu cei mici acasă. Cred că nu mai am foarte multe de demonstrat. Am relaxarea asta pentru că tocmai, am atâţia ani de televiziune în spate. Nu au fost ani uşor. Nu mi s-a oferit nimic peste noapte. Am avut vreo doi ani fără weekenduri pentru că nu ştiam să spun “NU”. Atunci pasiunea de jurnalism era atât de mare încât dacă îmi spuneau să muncesc gratis, aş fi venit şi aş fi muncit gratis. (…) Nu ştiu când mă întorc. Crezi că dacă nu îmi sună telefonul nu o să mai încep? Nu mă pune pe gânduri. Sunt mai relaxată. Cred că mi-am reaşezat priorităţile în viaţă şi m-au schimbat foarte mult copiii. Îmi reconfigurez viaţa un pic altfel”, a declarat Simona Gherghe, în emisiuniea “Răi da’ buni”, a declarat vedeta de la Antena Stars.