Nimeni NU a stiut asta despre Fuego! Artistul a rupt tacerea: ”Am muncit cu sange”

Nimeni NU a stiut asta despre Fuego! Artistul a rupt tacerea: ”Am muncit cu sange”
Nimeni NU a stiut asta despre Fuego! Artistul a rupt tacerea: ''Am muncit cu sange''

Nimeni NU a stiut asta despre Fuego! Artistul a rupt tacerea: ”Am muncit cu sange”

Paul Surugiu, cunoscut publicului drept Fuego, si-a deschis sufletul si a oferit detalii nebanuite despre cariera lui, astfel dezvaluind si cheia succesului sau urias.

„Muncesc şi-am muncit cu “sânge” ca să ajung unde sunt acum. Am rate, plătesc taxe şi impozite, am un nume de clădit şi o profesie de continuat, căci eu sunt unul dintre artiştii independenţi din România, asta însemnând că alături de o mică echipă, îmi produc singur toată activitatea, pe propriile forţe, nefiind sprijinit de cineva anume.

Am întotdeauna o stare de grijă şi-un consum emoţional de neimaginat. Nu vreau să sune ca şi cum m-aş plânge, dimpotrivă.

Vreau să fie un fel de confesiune din spatele cortinei, pe care unii nu o văd sau preferă să o respingă, pentru că nu dă bine.

Cu seriozitate am reuşit să mă menţin, să fac performanţă şi să uit de greu, de faptul că uneori mi-e rău, mă doare capul sau oasele, sunt dezamăgit, vreau o duminică liberă sau să stau pur şi simplu pe iarbă fără să-mi pese de proiecte.

Fireşte că am ales să fac asta, dar povestea cu artistul cere implicaţii majore, iar strălucirea din faţă este deseori, în spate, încărcată cu multe variabile’’, a declarat interpretul pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X