evzmonden.ro Web analytics

Nimeni NU a știut asta despre Adela Popescu. Uite cum și-a început CARIERA MUZICALĂ

Nimeni NU a știut asta despre Adela Popescu. Uite cum și-a început CARIERA MUZICALĂ
Nimeni NU a știut asta despre Adela Popescu. Uite cum și-a început CARIERA MUZICALĂ

A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei „Numai Iubirea!, însă cântatul rămâne una dintre cele mai mari plăceri ale Adelei Popescu.

Chiar dacă a lăsat muzica pe plan secund, Adela Popescu nu a renunțat nicidată la cântat.  Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, prezentatoarea de la „Vorbește lumea’ a mărturisit că ea cântă de când se știe și spune că va face asta toată viața. Primele așa zise concerte au fost la nunțile din satul unde s-a născut și a copilărit. Fără să-și anunțe părinții sau frații, Adela „vâna’ câte o nuntă sau o cumetrie și dădea iama în local.

„Când eram mică, ai mei știau unde sunt în sat, că mă auzeau la microfon. Deci când era vreo nuntă, eu eram acolo și ai mei știau instant. Pentru că eu mă duceam la lautari și în pauza cu sarmalele, când și instrumentiștii stau la masă și mănâncă o dată cu toată lumea, îi întrebam dacă mă lasă să cânt la microfon. Eram mică, nu puteau să mă refuze.

Luam microfonul și cântam de mama focului. Nu mă băga nimeni în seamă, că la nunți se cântă populară și eu nu cântam populară, dar îmi făceam numărul și îmi vedeam de treaba mea foarte fericită. Aveam în cap numai asta. Când era câte o nuntă îmi făceam planul cum să mă duc, a povestit amuzată Adela.

Primul ei contact cu un festival de muzică a fost un concurs pentru copii. Deși nu știa ce presupune un astfel de concurs, cum trebuie să vină pregătită sau ce semnfică, Adela a luat locul I.

„Am aflat că se ține un festival internațional de muzică. Când eram mică făceam pian, la Drăgășani, lângă Șușani și cântam pe la serbări, pe la spectacole și așa am aflat că este un festival și am zis imediat că vreau și eu să merg. Așa m-am dus cu mama mea la Onești, festivalul se numea „Ti amo’. Am urcat pe scenă și mi-au zis că trebuie să pornesc negativul. Habar nu aveam ce e ăla. Eu știam că doar vreau să cânt. Degeaba mi-au zis că nu se poate fără negativ, că eu nu m-am lăsat până nu am cântat. Am cântat acapela Mociriță cu trifoi. Locul I am luat! Primul festival din viața mea și am câștigat, a mai povestit artista.

Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan din august 2015 și au devenit părinți un an mai târziu, iar acum se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X