MAI CEVA CA ÎN TELENOVELE! Nidia Moculescu, însărcinată cu iubitul mamei sale

MAI CEVA CA ÎN TELENOVELE! Nidia Moculescu, însărcinată cu iubitul mamei sale
MAI CEVA CA ÎN TELENOVELE! Nidia Moculescu, însărcinată cu iubitul mamei sale

În familia Moculescu, scandalul este la ordinea zilei. Cristi Marin, iubitul fostei soții a lui Horia Moculescu, Mariana Moculescu, este cel care aruncă bomba.

Din dezvăluirile acestuia, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu, Nidia, este însărcinată cu el.

Chiar dacă, de curând, Nidia Moculescu a precizat că îl va da în judecată pe Cristi Marin pentru că a insultat-o, afirmând ca ea a fost dispusă să îi facă sex oral pe bani, Cristi Marin vine cu o veste care schimbă radical situația.

Conform fostului iubit al Marianei Moculescu, tânăra Nidia i-a făcut avansuri, iar el i-a putut rezista. Mariana Moculescu a aflat despre idila dintre iubitul său și fiica sa, motiv pentru care s-a despărțit de el.

Acum, Cristi Marin spune că Nidia este însărcinată cu el și că abia așteaptă să fie tată. Mai mult, se oferă să o ia pe Nidia la el acasă, dar și pe mama ei, adică fosta lui iubită, care, zilele trecute, a fost evacuată din casă.

„Nidia m-a anunţat că este gravidă şi mi-a trimis şi dovada, un test de sarcină, pozitiv. Probabil că va veni să locuiască la mine. Eu m-am oferit să o primesc şi pe Mariana, mai ales acum că a rămas fără casă!  Pe ea o să o rog să fie bona copilului. Sunt pregătit să îmi întemeiez o familie şi să schimb scutece. Deja m-am obişnuit cu ideea. Îmi doresc să fie băieţel şi să-l cheme Alin”, a declarat Cristi Marin pentru Click.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X