evzmonden.ro Web analytics

Nicoletei Nucă, REACȚIE DURĂ după ce a fost CRITICATĂ fără motiv

Nicoletei Nucă, REACȚIE DURĂ după ce a fost CRITICATĂ fără motiv
Nicoletei Nucă, REACȚIE DURĂ după ce a fost CRITICATĂ fără motiv

Nicoletei Nucă a avut o reacție dură la adresa celor ce o critică fără să le dea vreun motiv. Tânăra interpretă de muzică ușoară și pop, în vârstă de 23 de ani, din Chișinău, a vorbit în cadrul unei emisiuni tv, despre momentele plăcute de anul trecut, dar și despre jignirile care i-au fost aduse.

Cea mai apreciată artistă de la noi a mărturisit că de-alungul timpului a învățat să nu mai pună la suflet răutățile și să nu mai aibă încredere în oameni atât de ușor.

Citește și: Dan Negru, mesaj EXTREM DE DUR la adresa “polițistul pedofil”: “Pedofilia merită pedeapsa cu moartea sau castrarea chimică”

„Anul care a trecut a fost unul frumos, dar am avut de învăţat multe. A avut urcuşuri, coborâşuri, a fost cu dificultăţi, dar şi cu clipe frumoase. Mi s-a confirmat încă o dată ceea ce ştiam deja în legătură cu oamenii, cu încrederea în oameni. Eu tind să cred în persoane imediat, apoi îmi iau ţeapă. Vorbesc de toate planurile, eu lucrez constant cu oamenii, şi profesional şi pe plan afectiv… pun suflet, iar atunci când pun suflet sunt afectată. Eu o să continui să pun suflet în ceea ce fac dar voi încerca să nu mai ţin cont de fiecare critică sau vorbă rea. Dacă critica e constructivă, o voi lua în calcul, dacă mă agresezi fără rost, nu mă mai interesează. Oamenii sunt răi în mod gratuit, fără să le dai motiv. Vorbesc în general, nu doar în social media.” a spus Nicoleta Nucă, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Aștepți cu nerăbdare să înceapă „Românii au talent”? Uite când începe sezonul opt

Nu este prima oară când artista a fost dată de zid de ”admiratorii” săi. În urmă cu doi ani, gurile rele spuneau că Nicoleta Nucă  a avut o relaţie de dragoste cu Ştefan Bănică Jr. după ce, în cadrul emisiunii X Factor, a fost aleasă în echipa lui. Acela a fost momentul în care s-a speculat că cei doi nu au avut doar o relaţie strict profesională.

Citește și:MĂRTURISIRE ȘOCANTĂ! Află detaliile TRAUMEI pe care a trait-o Delia în COPILĂRIE

“Așa cum am spus-o și în timpul show-lui: îl admir pe Ștefan Bănică din punct de vedere artistic și a fost o onoare să lucrez cu el, și da, este un bărbat charismatic, dar asta nu schimbă faptul că la X-Factor am participat pentru a-mi încerca puterile și pentru a cuceri jurații și publicul cu vocea și muzică mea. Păstrez legătură doar cu Alex Florea dintre toți concurenții de la X-Factor, el e unică persoană cu care chiar am legat o prietenie adevărată și frumoasă. Cu ceilalți și, inclusiv, cu Ștefan Bănică, am rămas la nivel de cunoștințe care își trimit urări de sărbători”, a declarat Nicoleta Nucă, în primăvara lui 2015.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X