Nicoleta Voicu l-a făcut praf pe fostul iubit. Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani, și iubita sa, Nicoleta Voicu, în vârstă de 47 de ani, formau un cuplu frumos, însă s-au despărțit după câteva luni de relație.

Chiar dacă au trecut câteva luni de când nu mai formează un cuplu, se pare că interpretul de muzică populară încă se mai gândește la fosta iubită mai tinerică, dacă ținem cont de dezvăluirile făcute de aceasta, într-un mesaj postat în mediul online.

„Să-ți reamintesc, dle Turda! Septembrie, 2018, filmare la Muzeul Satului La o zi după intervenția chirurgicală. Frig, vânt, și lucrurile nu erau deloc ușoare. Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine. Eu nu eram pentru filmare.

Citește și: Momente teribile pentru Elton John! A fost nevoit să părăsească scena. Vedeta a recunoscut...

Artiști mulți și valoroși. Toți m-au îndrăgit, au făcut fotografii cu mine. Mai puțin o singură persoană care m-a întrebat, arogant și tăios, când m-a văzut:

” Dar ce-i cu tine, dragă p’ aici? ” Mi s-a pus un nod. N-am știut ce să răspund?

Simțeam cum îmi fuge pământul de sub picioare. Acum i-aș răspunde eu: „Dar ce-i cu tine p’ aici?” Aceeași persoană iese din platoul unei televiziuni când m-a văzut alături de tine. Tu ti-ai dorit împăcarea PUBLIC, în emisiune la Măruta. Aceeași persoană mă scoate din spectacole. Aceeași persoană urca în locul meu în mașina ta, dle Turda. De ce mă cauți dle Turda? Că eu m-am săturat la refuz! Lasă Cutia Pandorei închisă, iti garantez ca e mai bine așa! Rămâi cu lumea!”, a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

„Când ai să înțelegi domnule Turda?

Când ai să înțelegi să nu mai dai like-uri sau să lași comentarii pe pagini de socializare pe care nu te-am blocat încă?

Când ai sa înțelegi ca nu sunt ca lingusitorii din viața ta care îmi umpleau sumbra realitate cu sfaturi pentru binele meu și care acum sunt suport dezamăgirilor tale?

Cand ai să înțelegi că nu fac parte din categoria oameni de pe pământ care fără tine ar fi vai de capul lor? Când ai să înțelegi că nu pot accepta prezentul cu toate persoanele din jurul tău care mă scot din spectacole, doar pentru că locul din dreapta ta în mașina este atât de confortabil și care au făcut subiectul multor discuții între noi, până au ajuns la deznodământul mult dorit ?

Când ai sa înțelegi că nu s-a născut persoana care să-mi dea sfaturi ce sa fac iar tu să nu scoți o vorbă în apărarea mea?

Când ai să deschizi Dicționarul Limbii Române, scris de Vasile Breban, și ai să-l parcurgi până la litera „D” unde vei găsi cuvântul DEMNITATE, pe care ai călcat-o în picioare cât timp am fost împreună și după?

Când ai să înțelegi că la merele din vârful pomului nu poate ajunge oricine?

Când ai să înțelegi domnule Turda că totul s-a terminat? Când? Ps: când ai să înțelegi că nu pot uita nemărginita „plăcere” cu care răspundeai invitațiilor primite de la producători ptr aparițiile tv împreună? Altele erau valorile artistice lângă care prezența ta nu era umbrită! Eu eram prea neînsemnată pentru tine”, a fost mesajul Nicoletei, postat pe Facebook.