Nicoleta Nucă a spus ADEVĂRUL despre RELAŢIA pe care a avut-o cu Ştefan Bănică Jr.: „Este un bărbat charismatic…”

Nicoleta Nucă a spus ADEVĂRUL despre RELAŢIA pe care a avut-o cu Ştefan Bănică Jr.: „Este un bărbat charismatic…”
Nicoleta Nucă a spus ADEVĂRUL despre RELAŢIA pe care a avut-o cu Ştefan Bănică Jr.: "Este un bărbat charismatic..."

Gurile rele spun că Nicoleta Nucă  a avut o relaţie de dragoste cu Ştefan Bănică Jr. după ce, în cadrul emisiunii X Factor, a fost aleasă în echipa lui, scrie ziare.com. Acela a fost momentul în care s-a speculat că cei doi nu au avut doar o relaţie strict profesională.

“Așa cum am spus-o și în timpul show-lui: îl admir pe Ștefan Bănică din punct de vedere artistic și a fost o onoare să lucrez cu el, și da, este un bărbat charismatic, dar asta nu schimbă faptul că la X-Factor am participat pentru a-mi încerca puterile și pentru a cuceri jurații și publicul cu vocea și muzică mea.

Păstrez legătură doar cu Alex Florea dintre toți concurenții de la X-Factor, el e unică persoană cu care chiar am legat o prietenie adevărată și frumoasă. Cu ceilalți și, inclusiv, cu Ștefan Bănică, am rămas la nivel de cunoștințe care își trimit urări de sărbători”, a declarat Nicolata Nucă.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X