Desi s-a retras de ani buni din viata publica si viata sa este din ce in ce mai buna, Nicoleta Luciu, caci despre ea este vorba, nu poate uita anumite episoade din copilaria sa. 

Chiar daca a sustinut intotdeauna ca este implinita si fericita, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa. Vedeta a trait o copilarie traumatizanta, care o afecteaza chiar si in prezent. Motivul este tatal brunetei, care are probleme serioase cu bautura.

Din aceasta cauza, Nicoleta Luciu a marturisit ca a avut intentia sa isi separe parintii, asta pentru binele amandurora.

„Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. (…) El locuieşte în apartamentul familiei, unde am stat eu cu fraţii mei şi cu mama mea.

Citește și:

Părinţii mei nu au divorţat, i-am separat eu. Le interzic să-şi vorbească pentru că-şi fac rău. Pe mama am luat-o la mine, după ce am născut. Eu cred că le e mai bine aşa. (…) Când e treaz, el e un om de nota 10. Îi plătim întreţinerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani”, a marturisit la un moment dat Nicoleta Luciu, pentru o emisiune tv, conform spynews.ro.