Nicoleta Luciu a aruncat PROVOCAREA. „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem…”

Nicoleta Luciu a aruncat PROVOCAREA. „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem…”
Nicoleta Luciu a aruncat PROVOCAREA. „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem...”
Autor:

Nicoleta Luciu a trecut la regim. Pentru că vara se apropie cu pași repezi, vedeta, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit că a început o super dietă. Mai mult, bruneta le-a provocat și pe admiratoarele sale să o  încerce pentru a arăta bine în costum de baie.

„Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, măncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune”, spunea ea. Acum, Nicoleta Luciu le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online câte kilograme a reușit să dea jos. „Fetelor, ce faceți? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici. În șase zile am dat jos trei kilograme”, a spus vedeta.

Mai mult, Nicoleta le-a spus cum să își prepare salate cât mai gustoase și sănătoase: „Fără pâine. Adaugi ce vrei în salată. Să te faca fericită când o mănânci. Pune și seminte. Te saturi mai repede. O să vezi cu timpul nu o să mai ai nevoie de așa multă salată la o masă. Eu în prima săptămână am făcut foarte multă la o masă. Acum sunt la jumătate din cantitatea din prima săptămână. Eram disperată că n-o să mă satur”, a explicat Nicoleta Luciu.

„Să pui uleiuri. Ce ai prin casă. 2-3-4 tipuri . Important să nu pui prea mult din fiecare că iese prea grețoasă salata. Eu sunt pățită”, a adăugat ea. „Mănânci de 3 ori pe zi salată cu multe legume și semințe în care pui ce vrei dar pe rând carne, ouă, pește, cartof, mazăre , porumb etc”, a completat vedeta. „Parcă e mai ușoară dieta când suntem multe”, a încheiat vedeta.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X