Nicole și-a pus silicoane. Mama, ce piesa s-a făcut! E o altă femeie / FOTO în articol

Nicole
Nicole și-a pus silicoane. Mama, ce piesa s-a făcut! E o altă femeie / FOTO în articol
Autor:

Nicole și-a pus silicoane.  Noul look al cântăreței e de infarct! Tânăraa apelat la medicii esteticieni pentru a-și mări bustul…, fiind aproape de nerecunoscut! 

Nicole Cherry s-a tunat. Arată perfect

Cântăreața nu a vrut să țină secret acest lucru și a dezvăluit totul în emisiunea Răi Da Buni. Întrebată de Mihai Morar dacă și-a pus sau nu silicoane, artista a recunoscut că da, are implanturi.

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint”, a mărturisit Nicole Cherry la Antena Stars.

„Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama.”, a mai adăugat ea în aceeași emisiune TV.

Chiar dacă atunci nu avea silicoane, ultima fotografie postată de ea a creat isterie pe Internet! Imaginea cu Nicoleta Janina Ghinea pe un ponton, în care fanii au văzut altceva decât ce era în poză a creat senzație pe internet.

„Rușine, îți arăți sânii pe Instagram!”, „Nu pot să cred, am crezut că e cotul, dar nu e!”, „Mamă, dar ce ț**e ai, Nicole!”, „M-am speriat rău!”, „Nu știu de ce începeți toți să râdeți de parcă nu ați mai văzut sâni, dar altele se pun goale să nu mai râdeți, uitați-vă la voi în ce hal sunteți și pe urmă să râdeți de alții. Nu sunteți în stare nici să o criticați!”; „Cotul ăla se vede ciudat…”, „Cu toții am crezut că e un sân”, i-au scris fanii lui Nicole Cherry la poza cu pricina.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X