evzmonden.ro Web analytics

Nicole Kidman, marturii INCREDIBILE despre CASNICIA cu Tom Cruise: „M-a ferit de hărţuirea sexuală…”

Nicole Kidman, marturii INCREDIBILE despre CASNICIA cu Tom Cruise: „M-a ferit de hărţuirea sexuală…”
Nicole Kidman, marturii INCREDIBILE despre CASNICIA cu Tom Cruise: "M-a ferit de hărţuirea sexuală..."

Nicole Kidman a oferit marturii incredibile despre evolutia casniciei sale cu celebrul actor Tom Cruise!

In perioada 1990-2001, Nicole Kidman si Tom Cruise formau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood. Intr-un articol realizat pentru New York Magazine, frumoasa actrita a vorbit despre mariajul cu Tom Cruise.

Despre căsătoria mea cu Tom Cruise de când aveam 22 de ani este ceva despre care am reţineri să vorbesc, pentru că acum sunt căsătorită cu bărbatul care reprezintă marea mea dragoste (n.r. Keith Urban) şi aproape că pare o lipsă de respect”, a scris Nicole Kidman.

Actrita si-a deschis sufletul si a dezvaluit ce a insemnat pentru ea sa fie sotia unuia dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. Nicole Kidman a declarat ca s-a simtit cu adevarat protejata si a fost ferita de abuzuri sexuale, lucru care nu a impiedicat-o la inceputul carierei sale, informeaza Libertatea.

„M-am căsătorit din dragoste, dar faptul că eram căsătorită cu o persoană care avea extrem de multă putere m-a ferit de hărţuirea sexuală. Puteam să lucrez și eram protejată”, a mai spus ea.

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X