Răsfățații Hollywood-ului își păstrează stilul de viață nonconformist. Actorul Nicolas cage, 56 de ani, s-a afișat recent cu noua sa iubită, de doar 26 de ani.

Riko Shibata, despre care presa  de peste Ocean nu prea știe nimic, este partenera de viață a lui Cage de doar două luni. Șe știe despre ea că are 26 de ani, este de origine japoneză, dar născută în SUA. Tulburător este însă faptul că Riko arată ca o minoră. Imaginile cu cei doi ținându-se de mână au atras criticile fanilor mișcării #metoo.

 Nicolas Cage a dus-o pe Riko Shibata în New Orleans, pentru a vizita cimitirul unde și-a rezervat loc de veci. Actorul și-a cumpărat mormântul în formă de piramidă în anul 2010.

Citește și: Coronavirus alert! Efecte devastatoare pe plan mondial. Gigantii au fost atinși

Relația cu Riko Shibata vine la doar câteva luni de la despărțirea de Erika Koike, iubita cu care s-a căsătorit la beție în Las Vegas. După 4 zile, actorul a depus o cerere de anulare a mariajului, pe motiv că a fost beat. 

Totodată, Cage o acuzase pe Erika Koike că a pus la cale un plan mârșav prin care intenționa să-l stoarcă de bani.

În afară de Erika Koike, Nicolas Cage a mai avut trei neveste. El a fost însurat cu Alice Kim (2004-2016), cu Lisa Marie Presley (2002-2004) și cu Patricia Arquette (1995-2001).