Nicolae si Elena Ceausescu NU au avut prieteni! Un apropiat al cuplului a oferit dezvaluiri explozive: “A fost o exceptie de cativa ani.”

In cadrul unui interviu acordat pentru Dcnews, adjunctul sefului Directiei a V-a a Securitatii, Adrian Eugen Cristea, a oferit dezvaluiri nebunanuite despre viata personala a sotilor Ceausescu.

Apropiat al familiei Ceausescu, Adrian Eugen Cristea sustine ca Nicolae si Elena Ceausescu nu au avut prieteni si nici nu au primit vizite in locuinta lor din Capitala. Pe langa generalul Ioan Mihai Pacepa, cel care venea in fiecare dimineata sa il informeze pe dictator de situatia din Romania, se pare ca exista si o exceptie.

Citește și: STUDIU. Lipsa de afecțiune în timpul copilăriei are consecințe dramatice

„Ceaușescu și familia Ceaușescu nu au avut în viața lor prieteni. Nu au invitat și nu s-au dus la prieteni. A fost o excepție de câțiva ani. În 65, 66 și 67 mai venea în vizită la ei soția lui Maurer (n.r. – Ion Gheorghe Maurer, importat lider comunist și fost premier al României care a jucat un rol cheie în alegerea lui Ceaușescu în funcția de secretar-general după moartea lui Gheorghe Gheorghiu Dej)”, a precizat Adrian Eugen Cristea, in exclusivitate pentru DC NEWS.

Acesta a completat ca vizitele doamnei Maurer s-au oprit cand  „stricat lucrurile, în 1967, când Maurer și-a dat demisia. Ceaușescu obișnuia să aibă dimineața, pe la 8:30, 8:55, un vizitator care îl punea în temă cu ce se întâmpla pe plan politic inter și extern, acela era generalul Pacepa”.