Cele ce veți citi în continuare reprezintă, în esență, un coșmar la care nici nu îndrăznești să te gândești. Dar lucurile nu sunt mereu așa cum le credem noi, încărcate de logică.

Pe blogul personal, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris un mesaj legat de faptul că a avut o viziune cu Nicolae Ceaușescu, fostul conducător al României socialiste.

Ceea ce povestește femeia, conform portalului www.dcnews.ro, este de-a dreptul terifiant.

„În această dimineață, în zori, o lumină albă și strălucitoare mă trezește și, astfel, văd înspre răsărit un cer de noapte albastră, iar pe cer, foarte aproape de pământ, apare chipul fostului dictator Nicolae Ceaușescu. (…) Era foarte vesel, râdea sarcastic și privea spre sud.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

(…) Eu nu zic că era bine pe timpul răposatului; dar dacă privim în urmă, în cei 30 de ani care au trecut, oare mai e nevoie să mai facem o comparație?

Cei care ne-au condus în acești 30 de ani s-au îmbogățit peste noapte, tinerii au murit degeaba la Revoluție, dar avem libertatea de a ne plimba în toată lumea și dreptul la liberă exprimare.

(…) Dar mă opresc aici și vă voi spune, dragilor că BUNUL DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI vor face dreptate României și poporului român ales!”, a conchis clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.