evzmonden.ro Web analytics

Nico a făcut ORDINE în VIAȚA ei. Incredibil la ce a RENUNȚAT: „Făceam o mare GREȘEALĂ…”

Nico a făcut ORDINE în VIAȚA ei. Incredibil la ce a RENUNȚAT: „Făceam o mare GREȘEALĂ…”
Nico a făcut ORDINE în VIAȚA ei. Incredibil la ce a RENUNȚAT: „Făceam o mare GREȘEALĂ...”
Nico a făcut ORDINE în VIAȚA ei. Alimentaţia este un lucru foarte important pentru oameni, iar excluderea unor alimente din dietă nu te ajută să slăbești, dimpotrivă. Vei acumula rapid multe kilograme. O cântăreață de la noi a dezbătut acest subiect aprins și a spus că și ea a făcut în trecut o mare greșeală, iar acel lucru a determinat-o să-și schimbe radical modul de viață.
La cei 48 de ani, Nico, cântăreață română de muzică pop și vedetă de televiziune, reuşeşte să se menţină tânără şi în formă. Vedeta a spus că are grijă de fiecare dată la alimentele pe care le consumă pentru că, după parerea ei mâncarea este cea care decide în privinţa kilogramelor.

„Ideal este să mănânci puţin şi des. Un măr, o banană, le iau mereu în gentuţă, am descoperit că făceam o mare greşeală când nu respectam mesele, secretul este să ai cinci mese pe zi.

Mănânc dimineţa bine şi ultima masă o am la ora opt, nouă. Dacă merg la vreun eveniment şi văd vreun ecler ceva, n-ai cum, mai bine stai acasă. Îmi fac pofta şi a doua zi mănânc mai puţin sau deloc”, a mărturisit Nico, potrivit spynews.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X