Niciodată NU i-ai văzut AȘA! Victor Slav, Catalin Cazacu si Bursucu, petrecere în pijamale

Niciodată NU i-ai văzut AȘA! Victor Slav, Catalin Cazacu si Bursucu, petrecere în pijamale
Niciodată NU i-ai văzut AȘA! Victor Slav, Catalin Cazacu si Bursucu, petrecere în pijamale
Autor:

Niciodată NU i-ai văzut AȘA! Duminica aceasta, de la ora 23:15, la Kanal D, Victor Slav, Bursucu si Catalin Cazacu dau startul distractiei, printr-o petrecere inedita, pe muzica anilor ‘90, la “Vulturii de noapte”. Roxana Marcu, Raluk, Stefan Stan si Cristian Pulhac sunt invitatii de seama, in editia de duminica seara, in late night show-ul de senzatie care incheie saptamana.

“Inca tanjesc dupa petrecerile de altadata, dupa nebunia aia cand, in sfarsit, eram liberi sa ne distram, fara sa ne aresteze cineva”, spune Victor Slav.

In ton cu petrecerile de odinioara, prezentatorii show-ului, dar si invitatii acestei editii au respectat cu strictete dress code-ul petrecerii in pijamale. Telespectatorii vor putea vedea, in exclusivitate, imagini din adolescenta, cu vedetele invitate in editia de duminica “Vulturii de noapte”, si povesti haioase ale acestora, comentariile pe baza fotografiilor starnind hohote de ras printre invitati.

Party-ul anilor ’90 de la “Vulturii de noapte” va continua duminica seara cu jocurile celebre din adolescenta invitatilor, cum ar fi “Sticluta”, si va culmina cu o bataie cu perne pe cinste, starnind o adevarate ploaie de fulgi in platoul emisiunii.

Si cand petrecerea este in toi, invitatii vor fi serviti cu bucate la moda, in anii ’90, de la cozonac, chiftele, chipsuri, sendvisuri cu salam, pana la prajituri, “stinse” cu sifon si suc. Vedetele vor fi deconspirate in ceea ce le priveste gusturile muzicale din acea perioada, fredonand melodiile trupelor din acea vreme, care faceau senzatie. Sesiunea de karaoke va fi nelipsita, toate vedetele fiind provocate sa interpreteze cate o melodie a anilor ’90.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X