Mihai Bendeac este unul dintre cele mai indragite personaje din showbiz-ul romanesc! Pe langa meseria de actor, Mihai Bendeac face parte si din juriul emisiunii ‘IUmor’, insa niciodata nu a vrut sa dezvaluie cati bani castiga din televiziune.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai doriti burlaci din Romania, asta nu doar din cauza imaginii sale, ci si din pricina conturilor bancare.

Juratul Iumor castiga in anul 2017 cel putin 7 mii de euro pe luna. Informatia s-a aflat din declaratia de avere a tatalui sau facuta in calitate de inspector la Agentia Domeniilor Statului. Se pare ca cea mai mare parte a banilor castigati, actorul i-a transferat sub forma de cadou lui Danut Bendeac, tatal său, scrie unica.ro.

Citește și:

Tatal lui Mihai Bendeac a martusit ca a primit un cadou de 365.060 lei de la fiul sau. In plus, Danut Bendeac mai figureaza ca proprietar a trei autoturisme de lux, pe care le conduce Mihai Bendeac. Pe de alta parte, Mihai Bendeac a trecut si pe numele mamei sale, Emilia Bendeac, doua imobile de lux: un apartament si o vila din sectorul 3.