Supozițiile au planat dintotdeauna asupra unui subiect fierbinte. Nimic nu e sigur cu adevărat, dar calculele se fac mereu, unii crezând că se apropie de adevăr.

Este vorba despre salariile pe care le câștigă vedetele postului PROTV.

Portalul www.stirescu.ro, citat de www.cancan.ro, scoate l,a iveală aproximații despre salariile pe care le-ar putea câștiga una dintre vedetele acestui post.

Estimarea a fost prezentată de site-ul www.playtech.ro și se referă la Neti Sandu, cea care prezintă horoscopul la acest post de televiziune.

Sursa citată arată că vedeta ar putea obține un salariu cuprins între 1.000 și 2.000 de euro pe lună.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

E drept că în sprijinul acestei estimări nu se află decât aproximații care au ca sprijin alte cifre, la rândul lor agățate doar în presupunei, legate de alte vedete ale aceluai post de televiziune.

De pildă, se arată că Andreea Esca ar putea să primească în jurul a 5.000 de euro pe lună sau Cătălin Măruță în jurul a 2.000 de euro pe lună. Nimic însă nu e sigur. Soar speculațiile zburdă în mediul online.

Dacă asemenea vedete au astfel de salarii, repetăm, aproximate de calcule fără un fundament cert, atunci sursa citată estimează cât ar câștiga Neti Sandu. Adevărul e oricum greu de dezvăluit, având în vedere că salariile sunt oricum confidențiale.

Rămâne doar curiozitatea care, și de acum încolo, va naște alte și alte aprecieri, care mai de care mai alambicate. Unde e adevărul? Nimeni nu știe.