Neobositul jurnalist cu mult sânge rece are, totuși, o slăbiciune majoră. Care este aceea? Toată lumea îl cunoaște pe Cătălin Radu Tănase, însă, dincolo de camerele de filmat, puțini știu că jurnalistul este un tată excelent.

Cătălin Radu Tănase, corespondentul știrilor Pro TV, cel care a devenit unul dintre cei mai buni jurnaliști de la noi, desfășurându-și activitatea cu mult curaj și îndârjire inclusiv în zone de război,  și Oana, soția lui au devenit, în 2005, părinții unei fetițe pe care au numit-o Carina Alexandra.
Fetița celor doi are acum aproape 15 ani și este o frumusețe de adolescentă, aproape la fel de înaltă precum tatăl ei.

Citește și:

‘Lucrurile se schimbă, nu o să mai fie fetița lui tata, prințesa lui tata, o să fie o domnișoară. Mă acomodez cu fiecare etapă. Nu mi-e chiar așa ușor să văd cum crește, este aproape cât mine și eu am 1,85 m înălțime’, a declarat Cătălin Radu Tănase  într-o emisiune de la Pro TV anul trecut.

Neobositul jurnalist

Trecutul neștiut al neobositul jurnalist cu mult sânge rece

Din păcate cei doi și-au spus adio când fiica lor avea doar trei ani, despărțindu-se în termeni amiabili și alegând să rămână în relații bune de dragul Carinei. Oana, stewardesa de profesie, și-a refăcut viața amoroasă ulterior, alături de un chitarist rebel, însă Cătălin Radu Tănase nu.

Citește și:

Nu se cunosc motivele exacte ale divorțului, cert este că în interviul realizat de VIVA! în 2014, la întrebarea ‘care a fost cel mai greu moment din viața personală’, celebrul reporter a dat un răspuns din care lasă să se înțeleagă că a trecut prin clipe grele în mariaj.

Momentul în care am fost abandonat de toată lumea, deși treceam printr-o situație îngrozitoare din foarte multe puncte de vedere. E greu să te trezești singur, să se năruie toate lucrurile în care ai crezut, toate relațiile, toată lu­mea ta. Mă mir că am scăpat întreg la minte și sunt recunoscător că am trecut peste. Costurile au fost, însă, uriașe și de uitat, asta nu se uită niciodată. Pot să iert, poate, dar nu pot să uit. Nu pot și nici nu vreau‘, declara Cătălin Radu Tănase pentru VIVA! în urmă cu cinci ani.

Citește și:

Sursă foto: Facebook