NENOROCIRE pentru Mihaela Rădulescu. VEZI ce i s-a întâmplat la Monaco

NENOROCIRE pentru Mihaela Rădulescu. VEZI ce i s-a întâmplat la Monaco
NENOROCIRE pentru Mihaela Rădulescu. VEZI ce i s-a întâmplat la Monaco

Mihaela Rădulescu este tristă zilele acestea și are un mare regret. Vedetă de televiziune, retrasă la Monaco alături de fiul său, după divorțul de Elan Schwartzenberg, trece prin momente dificile.

Ea a povestit pe contul său de socializare că a fost jefuită chiar în Monaco. Incidentul a avut loc ieri, în timpul maratonului „No finish line”. Maratonul caritabil “No finish line”, se desfășoară la Monaco în perioada 16-24 noiembrie. Evenimentul organizat de către printul Albert de Monaco înseamnă 7 zile și 7 nopti de alergare. Mihaela Rădulescu și Toma Coconea se numără printre cei mai importanți 50 de concurenți.

„Exact la 5 min după vizita „de lucru” a lui Leonard mi-au furat telefonul, iar în cover aveam și 3 cărți de credit și 200 de euro. Culmea, cel mai tare sufăr după pozele și filmuletzele adunate în el în ultimele luni, pe care n-am apucat să le descarc…. Of….” , a scris Mihaela Rădulescu.

Situația este cu atât mai dramatică pentru Mihaela Rădulescu cu cât pe telefon avea imagini și cu Dani Oțil, de care s-a despărțit de curând. Din păcate pentru Mihaela Rădulescu, ultimele amintiri cu fostul iubit, imortalizate cu telefonul mobil, s-au pierdut.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X