Stațiunea Mamaia a trăit azi-noapte un coșmar de proporții. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Este vorba despre un incendiu de proporții care a făcut scrum un local de excepție din stațiunea luxului. Așa cum scrie portalul www.ziuaconstanta.ro, a ars clubul care pe timpuri se numea Bamboo, mai nou denumit Silence.

Clubul se afla în nordul stațiunii Mamaia. Sursa citată arată despre acest club că era închis, fiind în curs de reamenajare, și că avea toate avizele necesare, inclusiv cel de securitate contra incendiilor.

Aceeași sursă mai afirmă că acest club fusese controlat în luna mai, acest an, și că nu s-a găsit nicio problemă de ordin organizatoric. Încă un control fusese efectuat și săptămâna trecută, la fel, încheiat cu rezultate bune.

Citește și: Descindere a Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă la Biblioteca Națională a României

Azi-noapte, după primirea apelului la numărul de urgență 112, la fața locului au intervenit imediat șapte mașini speciale pentru stingerea incendiilor. Nu mai puțin de 60 de pompieri s-au luptat până spre dimineață cu flăcările.

Au fost constituite la fața locului echipe de căutare a evenutalelor victime, imediat după ce pompierii au intervenit. Nu s-a găsit nicio persoană care să se fi aflat în clădirea cuprinsă de flăcări.

Pompierii se află și la această oră în preajma clădirii fumegânde, pentru a interveni, dacă mai apare un focar.

Urmează ca ancheta să scoată la iveală cauzele dezastrului.